Botime të reja

Fran Gjoka: -Rreth vëllimit me tregime “Rruga Miss Durham” të shkrimtarit të njohur Viron Kona-

Fran Gjoka
    Lezhë
                  Kur Edit Durham protestonte  "Larg duart nga Shqipëria!”
 -Rreth vëllimit me tregime “Rruga Miss Durham” të shkrimtarit të njohur Viron Kona-

“Kudo në Rumeli njerëzit përgjigjen:  jam ortodoks apo katolik, ndërsa në Shqipëri edhe bariu më i thjesht me krenari thotë: unë jam shqiptar…” 
                                                                  Edit Durham

Nga Hysen Ibrahimi:DOLI NGA SHTYPI ANTOLOGJIA E 60 POETËVE SHQIPTARË, SUEDEZË DHE TË TJERË

Nga Hysen Ibrahimi - kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI - Albani”, Suedi.

DOLI NGA SHTYPI ANTOLOGJIA E 60 POETËVE SHQIPTARË, SUEDEZË DHE TË TJERË

FESTIVALI VII I POEZISË ”SOFRA POETIKE” – BORÅS, 2018

Botues: Shoqata e Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI - Albani” në Suedi, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore Shqiptare ”Migjeni” në Borås.