Debate

Nga Nexhmije Hasani, Angli:Një përvojë pozitive në fushën e veprimtarive letrare dhe një vlerësim për kreativitetin tim

Një përvojë pozitive në fushën e veprimtarive letrare dhe një vlerësim për kreativitetin tim

Pjesëmarrje aktive dhe vlerësim në Festivalin e Poezisë:“SOFRA POETIKE, BORAS 2018”SUEDI 

Nga Nexhmije Hasani, Angli

FALMNDERIT QKSH ”MIGJENI”- MIRË SE ERDHE BABADIMËR

babadimri ne borås

        FALMNDERIT QKSH ”MIGJENI”- MIRË SE ERDHE BABADIMËR

-me rastin e pritjes së Vitit të Ri dhe Krishtlindjeve në Borås dhe Lidköping të Suedisë

Këtë vit u pa më së miri se sa aktiv janë mergimatrët shqiptar dhe se sa ata kujdesen që edhe me të vegjlit të ndihen të lumtur dhe se me të vertetë dikush mendon dhe angazhohet për ta.
Në ditë e fundit të dhjetorit respektivisht me 15 dhjetor Qendres kulturore shqiptare ”Migjeni” me seli ne Borås u organizua pritjen e Vitit të Ri dhe të Krishtlindjeve voglushëve shqiptar, të cilët jetojnë në këtë qyetet dhe qytetet për rreth.