lajme

Prezentim libri

Me 20.04.2018 ne ora 18.00 në Pallatin e literaturës në Göteborg, Rr. Heurlins plats 1. bëhet prezentimi i tetë (8) romaneve në gjuhën suedeze të shkrimtarit tonë Hamit Gurguri. Për të njejtat do të paraqiten recenzionet para artdashësve suedezë e shqiptarë. Për pjesëmarrës do te shtrohet një koktel.
Mirë se vini.
Organizatorët:
Qendra e shkrimtarve për perendim në Göteborg,
Qendra kulturore shqiptare "Migjeni" nga Boråsi dhe 
Shshash "Papa Klimenti XI - Albani".

Gjokë Dukaj fitues i çmimit vjetor të Komunës së Tuzit

Kristijan Dukaj

Gjokë Dukaj fitues i çmimit vjetor të Komunës së Tuzit

Ai, u shpreh i kënaqur nga fakti se përfaqësuesit e pushteti vendor kanë vlerësuar punën dhe angazhimin e tij shumë vjeçar jo vetëm në fushën e gazetarisë, por edhe punën frytdhënëse në ruajtjen dhe kultivimin e vlerave të trashëguara si dhe në krijimin e vlerave të reja në fushën e publicistikës dhe të produksionit.