Opinione

GJIN MUSA: KUSH ESHTE KANT-AUTORIA DHE KANGETARJA ME FAME NDERKOMBETARE “XHEMI NOKSHIQI”KUSH ESHTE KANT-AUTORIA DHE KANGETARJA ME FAME NDERKOMBETARE “XHEMI NOKSHIQI”

SHKRUAR NGA GJIN MUSA, GAZETAR

KUSH ESHTE KANT-AUTORIA DHE KANGETARJA ME FAME NDERKOMBETARE “XHEMI NOKSHIQI”KUSH ESHTE KANT-AUTORIA DHE KANGETARJA ME FAME NDERKOMBETARE “XHEMI NOKSHIQI”

Talenti eshte dhunti e Zotit!

Me kant autoren, instrumentisten dhe kangetaren me fame nderkombetare z.Xhemi Nokshiqi me banim ne SHBA.

Murat Gecaj: VENDTAKIMI YNË: LOKALI “GALAXY”…

Skicë:

VENDTAKIMI YNË: LOKALI “GALAXY”…

Nga: Murat Gecaj

Tashmë, është bërë e zakonshme që ne, një grup krijuesish, publicistë e autorë të botimeve në gjini të ndyshme, të takohemi herë pas here, mëngjeseve, për të pirë kafe ose çaj bashkë. Vendtakimi ynë është bërë Lokali “Galaxy”, në fillimin e Bulevardit të Ri të kryeqytetit.

Murat Gecaj:NDERIM E KUJTESË, PËR KOLEGUN DHE MIKUN E PAHARRUAR, LONI PAPA…

NDERIM E KUJTESË, PËR KOLEGUN DHE MIKUN E PAHARRUAR, LONI PAPA…

Nga: Prof. Murat Gecaj, publicist e studiues

Para pak ditëve, u përhap lajmi i trishtuar, se u nda përgjithnjë nga jeta,larg Atdheut, kolegu e miku Loni Papa. Tashmë, emri  i tij është bërë shumë i njohur në letrat shqipe, si brenda vendit e në trojet tona amtare, por dhe në disaporën shqiptare e më gjerë.

Murat Gecaj:NUK ISHTE “PËRRALLË NGA E KALUARA”, AJO QË MË TREGOI MIKU IM, HALIL KOPANI…

NUK ISHTE “PËRRALLË NGA E KALUARA”, AJO QË MË TREGOI MIKU IM, HALIL KOPANI…

Nga: Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues

                               Njeriun, gjithnjë në jetë, duhet ta shoqërojnë:

                               Vullneti, pasioni dhe këmbëngulja, për ta arritur