Opinione

BIBLOTEKA ËSHTË OQEAN QË MBLEDH TË GJITHA VLERAT E NJERËZVE QË DHUROJNË MIRËSI

REPORTAZH

BIBLOTEKA ËSHTË OQEAN QË MBLEDH TË GJITHA VLERAT E NJERËZVE QË DHUROJNË MIRËSI

Fundi muajit Prill. Pranvera troket dalëngadalë. Edhe në komunën e Psakuqanit, ku përfshihet shkolla 9-vjeçare “Vëllazërimi” Babrru-Fushë pranvera përshëndet me ajrin e freskët dhe ditët plot diell.

POEZIA SHQIPE LUNDRON NË VALET E LIQENIT VÄNERN NË LIDKÖPING TË SUEDISË

POEZIA SHQIPE LUNDRON NË VALET E LIQENIT VÄNERN NË LIDKÖPING TË SUEDISË

Në kuadër të bashkëpunimit me shoqata kulturore këtu në Suedi, Qendra Kulturpre shqipatre ”Migjnei” me seli në qytetin Borås, është prijëse e këtyre aktivitete kulturore, letrare. Ishin prezent an¨åetar të QKSH ”Migjeni” dhe poet të mirënjohur në manifestimin muzikoro-letrar ” Lidköpings Visfestival-visor vid Vänern ”

Ullmar Qvick: MIQTE NE BORÅS MERITOJNE MIRENJOHJE PER PUNEN E TYRE TE PALODHUR

Ullmar Qvick

MIQTE NE BORÅS MERITOJNE MIRENJOHJE PER PUNEN E TYRE TE PALODHUR


Gjeta në revisten elektronike te QKSH MIGJENI kete rrefim kuptimplot per historine prapa manifestimit letrar ketu ne Norrköping te dielen e kaluar. Sa jane munduar keta aktivistë per çeshtjen shqiptare del qarte nga teksti që vijon:

Mirë se të gjejmë, Ullmar
Wed, 04/03/2019 - 16:01
Mirë se të gjejmë, Ullmar Norrqoping, 21. Mars 2019.

Hamit Gurguri, anëtarëve të Qendrës Kulturore Shqiptare “Migjeni” ua propozoi idenë e tij: