Opinione

Mirë se të gjejmë, Ullmar

Mirë se të gjejmë, Ullmar                                                                                Norrqoping, 21. Mars 2019.

     Hamit Gurguri, anëtarëve të Qendrës Kulturore Shqiptare “Migjeni” ua propozoi idenë e tij:

   ‒ T’ia botojmë librat e zgjedhura të përkthyera e të krijuara të Ullmar Qvickut (Ulmar Kvikut)?

Kadri Trelli: KUVEND ME MEÇANIN DHE PËR MEÇANIN

Kadri Trelli

KUVEND ME MEÇANIN DHE PËR MEÇANIN

Sot në një ditë të shënuar siç është 22 Marsi 2019, në mjediset e hotel “Mediteran”, Klubi i Shkrimtarëve dhe Artistëve të Durrësit, organizoi një kuvend kushtuar shkrimtarit dhe publicistit Meçan Hoxha, i cili përuroi edhe dy librat e tij: “Gramshi në jetën time” dhe “Kontribute letrare”.

Në vlerësimin e librave u lexuan katër kumtesa, nga Alma Bega historiane, Zydi Shehu, ish drejtori Muzeut të Kavajas, Avni Çuni, drejtor i QKF. Durrës dhe unë Kadri Tarelli.