Brigitta Söderström

Brigitta Söderström

Vädret är grått

Inte har det i väderleksrapporten ståt

Blommorna står där så ledsna och gråter,

både de och jag önskar solen åter

Tänk vad litet solsken kan göra,

och våra känslor beröra

Nga: MARK ZEF MARKU-SHKORRETI:PROFESOR MURAT GECAJ, BURR FISNIK I MALËSISË SË GJAKOVËS (TROPOJË)…

PROFESOR MURAT GECAJ, BURR FISNIK I MALËSISË SË GJAKOVËS (TROPOJË)…

-I njohur në fushat e pedagogjisë dhe gjuhë-letërsisë; autor i 17 librave publicistikë-letrarë e studimorë dhe bashkautor në mjaft të tjerë.

-Sekretar i Përgjithshëm i Shoqatës së Arsimtarëve të Shqipërisë.

Kadri Tarelli shkruan: NJË PËRMENDORE PËR SHMILIN, FSHAT NË ZEMËR TË ÇERMENIKËS

Kadri Tarelli shkruan:

NJË PËRMENDORE PËR SHMILIN, FSHAT NË ZEMËR TË ÇERMENIKËS

Si fillim përshëndes autorin Agim Qoku, që ka pasur, guximin, durimin dhe këmbënguljen për ta nisur, e më pas për ta bitisur librin “Shmili në rrugëtimin e tij”, me vlera njohëse dhe studimore, duke ngritur një përmendore për këtë fshat në zemër të Çermenikës. 

Petrit Malushi: Tregim

Tregim

Nga: Petrit  Malushi

                                                           Fqinji