Shkruar nga: FRAN GJOKA MARK TIRTA, PROFESORI  MIRDITOR I ETNOKULTURËS, NJË EMËR I NJOHUR I SHKENCËS SHQIPTARE DHE MË GJERË

Shkruar nga: FRAN GJOKA

MARK TIRTA, PROFESORI  MIRDITOR I ETNOKULTURËS, NJË EMËR I NJOHUR I SHKENCËS SHQIPTARE DHE MË GJERË

(Mesazh urimi me rastin e dhenies se titullit te larte "Nder i Kombit")