Kadri Tarelli shkruan: ELEGJI PËR NËNËN Irma Kurti në librin “Shelgu lotues”

Kadri Tarelli shkruan:

ELEGJI PËR NËNËN

Irma Kurti në librin “Shelgu lotues”. (Poezi për nënën)

Para pak ditësh më erdhi në dorë libri me poezi, “Shelgu Lotues”. Poezi për nënën. Autore Irma Kurti. Botuar para pak muajsh në Tiranë, Nëntor 2021. Redaktor Sejdi Cekani dhe kopertina nga Biagio Fortini.

Viron Kona: Poezi

Viron Kona

Tufë me poezi: Për ty Kosovë

      Si feniksi i legjendave u ringjalle!

Dëshiroj të të shpreh disa fjalë të ngrohta zemre,

Të ndiej gjakun e heronjve që në trup të vërshon,