I MADHI CASTRIOT ME LLAGAP SKENDERBEU MBRETI I SHQIPËRISË, DUKA I MADH I EPIRIT

    I MADHI CASTRIOT ME LLAGAP SKENDERBEU MBRETI I SHQIPËRISË, DUKA I MADH I EPIRIT

Këto ditë doli nga shtypi libri ”I madhi Castriot ME LLAGAP Skënderbeu Mbreti i Shqipërisë, Duka i Madh i Epirit” i autorit Zannovich, Stephan, apo Stiepan (1751 – 1786), në botim të ”Shoqata Sokol Demaku Shtëpia botuese”nga Borås i Suedisë dhe në përkthim të Sokol Demaku nga gjuha Suedeze më gjuhën shqipe.

Xheladin Mjeku: NË DITËVDEKJEN E PROF. DR. MURAT GECAJT

Xheladin Mjeku 

NË DITËVDEKJEN E PROF. DR. MURAT GECAJT

Në vend të ngushëllimit po sjell për lexuesit dhe të gjithë ata që ndiejnë dhimbje dhe do ta kujtojnë përgjithmonë me mall e dashuri Prof. Dr. Murat Gecajn, që sot u nga nga jeta, po sjell shkrimin tim të botuar në librin jetëshkrimor të prof Muratit "Gjurmë nëpër udhë - 2", i cili u batua në vitin 2018, ku kisha nderin të jem njëri nga recensentët e kësaj monografie të veçantë. I përjetshëm qoftë kujtimi për jetën dhe veprat e Prof Dr. Murat Gecajt!

VËRTETË MË MALLËNGJEVE, BABUSH!