EGZONA HALIMI DHE GJIN MUSA: MIRE SE TE GJEJM KOMUNA DI SANTA SEVERINAL

SHKRUAR NGA :EGZONA HALIMI DHE GJIN MUSA

MIRE SE TE GJEJM KOMUNA DI SANTA SEVERINAL

Pasi kemi lene Romen pas dhe kemi bere qindra kilometra udhtim aty nga ora 22 kemi arritur ne qender te qytetit te Crotones kishte dal te na priste pergjegesi i kultures se komunes DR.BRUNO CORTESE,pasi jemi pershendetur perzemersisht marrim rrugen drejt qytetzes se S.SEVERINES.

Une se bashku me bashkshorten time akomodohemi ne dhomen e rezervuar,pershendetemi me doktor Brunon dhe i urojm njeri-tjetrin naten e mire dhe mire u takofshim ne diten e merkur.