Murat Gecaj: VENDTAKIMI YNË: LOKALI “GALAXY”…

Skicë:

VENDTAKIMI YNË: LOKALI “GALAXY”…

Nga: Murat Gecaj

Tashmë, është bërë e zakonshme që ne, një grup krijuesish, publicistë e autorë të botimeve në gjini të ndyshme, të takohemi herë pas here, mëngjeseve, për të pirë kafe ose çaj bashkë. Vendtakimi ynë është bërë Lokali “Galaxy”, në fillimin e Bulevardit të Ri të kryeqytetit.

Kadri Tarelli:Poezi

Kadri Tarelli 

BOTA PRISH PAZAR. 

Bota hileqare, gjithmonë prish pazarë,

Sa kohë mes vedit, do jemi të përçarë.

Fqinjët si lugati, po mprehin hanxharë,

Copa nga trojet tona, gati për t’i marrë.

 

Murat Gecaj:NDERIM E KUJTESË, PËR KOLEGUN DHE MIKUN E PAHARRUAR, LONI PAPA…

NDERIM E KUJTESË, PËR KOLEGUN DHE MIKUN E PAHARRUAR, LONI PAPA…

Nga: Prof. Murat Gecaj, publicist e studiues

Para pak ditëve, u përhap lajmi i trishtuar, se u nda përgjithnjë nga jeta,larg Atdheut, kolegu e miku Loni Papa. Tashmë, emri  i tij është bërë shumë i njohur në letrat shqipe, si brenda vendit e në trojet tona amtare, por dhe në disaporën shqiptare e më gjerë.

Murat Gecaj:NUK ISHTE “PËRRALLË NGA E KALUARA”, AJO QË MË TREGOI MIKU IM, HALIL KOPANI…

NUK ISHTE “PËRRALLË NGA E KALUARA”, AJO QË MË TREGOI MIKU IM, HALIL KOPANI…

Nga: Prof.Murat Gecaj, publicist e studiues

                               Njeriun, gjithnjë në jetë, duhet ta shoqërojnë:

                               Vullneti, pasioni dhe këmbëngulja, për ta arritur

Viron Kona:Tregim

Shkruan Viron Kona 

                         E fshehta e princeshës Donikë...

                                            -tregim-