SOTIR ATHANASI :Tregim

 SOTIR ATHANASI

 K O N D U K T O R I

  ( tregim I jetuar )

 

Treni i ardhur për në Milano, u ndal në Gjenevë. Ne hypëm me nxitim dhe pa sistemuar ende valixhet pas ndenjëseve në hapsirat enkas për to, konduktori nga koridori i gjatë i vagonit, në distancë, na tregoi me shenjë se ku mund të ishin vendet tona për t'u ulur.