Botime të reja

Fetah Bahtiri: NJË LIBËR TEPËR I ASHPËR PËR MBRAPSHTITË AKTUALE NË TREVAT SHQIPTARE

Fetah Bahtiri                           

 NJË LIBËR TEPËR I ASHPËR PËR MBRAPSHTITË AKTUALE NË TREVAT SHQIPTARE

                                                            Recension                                                      

Shpend Rukiqi: Krejt mbrapsht, 2019, botuar nga Meshari, Prishtinë

Kadri Tarelli shkruan: DELO ISUFI, KËNGËTAR I DASHURISË

Kadri Tarelli shkruan:

DELO ISUFI, KËNGËTAR I DASHURISË

Në udhëtim me librin “Vajza e Manaferrave”

Para do kohësh në Tiranë, miku im Viron Kona, shkrimtar dhe studiues i njohur, duke pirë kafe, më thotë: - Kam një libër me poezi, “Tavolinë e Rezervuar”, të poetit aviator Delo Isufi. Hidhi një sy, se e di që të pëlqen poezia.

Ibrahim Abedini:Një vështrim kureshtar mbi librin ” Gishti mbi Ohër” i Shkrimtarit, Poetit, publicistit, veprimtarit dhe mbi të gjitha, atdhetarit të flaktë, Hamit Gurguri-t!

Një vështrim kureshtar mbi librin ” Gishti mbi Ohër” i Shkrimtarit, Poetit, publicistit, veprimtarit dhe mbi të gjitha, atdhetarit të flaktë, Hamit Gurguri-t!

                                    Shkruar nga, Ibrahim Abedini

                                    Shkrimtari dhe Poeti Strugan