Botime të reja

Sokol Demaku:” TRE PIKESH” I SË RESË FRESKIDA PLEPI NA VJEN SI NJË DHURATË PËR LEXUESIN

Duke shfeltuar librin e parë me poezi të të resë shkodrane Freskida Plepi, botuar nga Kompania botuese “Helena Kadare”

” TRE PIKESH” I SË RESË FRESKIDA PLEPI NA VJEN SI NJË DHURATË PËR LEXUESIN

”Si n`pafundësi tu u mundu me kuptu fillimin/

E tue mos pasë mundsi imagjinatet për fundin…”

Merita Kuçi: PYETJE QË KËRKOJNË PËRGJIGJE

Merita Kuçi (Thartori)

PYETJE QË KËRKOJNË PËRGJIGJE

Në librin “Kur lexoj një libër”, të autorit Kadri Tarelli

Ndërtuar mbi gjininë e publicistikës, ky libër e bën autorin  K. Tarelli, të bëjë vend në fondin e prozës narrative hulumtuese dhe kërkimore, bazuar në fakte, veprimtari dhe personazhe reale e konkrete dhe të jetuara ashtu bukur, siç thotë populli: “Gju më gju dhe frymë për frymë”.