Radio Dituria

Radio Dituria emiton program një herë në javë çdo të mërkurë nga ora 18:00 – 19:00 në gajtësi valësh 92,5 Fm dhe nga java e parë e janarit emiton një orë program edhe ne internet po në të njëjtën kohë dhe atë mund ta degjoni në internet në këtë web adresë

http://www.borasnarradio.se/player/

radio dituria