Bashkim Saliasi: TË MENDUARIT KRITIK NË LËNDËT E SHKENCAVE NATYRORE

TË MENDUARIT KRITIK NË LËNDËT E SHKENCAVE NATYRORE

Kërkimet kanë treguar se grupet heterogjene të nxënësve janë më të përshtatshëm për të organizuar veprimtari të të nxënët në bashkpunim, pasi ato rritin shprehit e bashkëpunimit dhe ndikojnë ndjeshëm dhe në rritjen e rezultateve të secilit nxënës.

Bashkim Saliasi:Tregim

Të nderuar miq, shokë dhe dashamirës! Desha t’u bëjë sivjet një urim ndryshe nga herët e tjera. E shkrova enkas këtë tregim sot pasdite në data 31.12.2020, ditë fundit e këtij vitit, fal kujtesës para 28 vitesh, kur edhe unë si shumë shqiptarë të tjerë provuam jetën e emigrantit në kushte shumë të vështira dhe jo si disa vite më vonë kur bashkombasit tanë u trajtuan disi ndryshe me dokumenta.