Edhe një stimulim për veprën e Hamit Gurgurit

Edhe një stimulim për veprën e Hamit Gurgurit

 

Sot, me 8.12.2020. Fondi i Kopjimeve të Shkrimtarëve i ndau shkrimtarit dhe përkthyesit tonë, Hamit Gurgurit një bursë në shumë prej 60.000 koronash suedeze. Ky është edhe një shtytje dhe lehtësim për shpenzimet e shtypit, të bartjes dhe të shpërndarjes së veprave tij.

“Dituria” I bashkohet urimeve të këtij fondi.

Sokol Demaku : ”I madhi Castriot, me llagap Skënderbe Mbreti i Shqipërisë, Duka i Madh i Epirit”, i autorit Zannovich, Stephan, apo Stiepan - ky libër historik i përkthyer nga suedishtja në shqip, doli këto ditë nga shtypi

Sokol Demaku

”I madhi Castriot, me llagap Skënderbe Mbreti i Shqipërisë, Duka i Madh i Epirit”, i autorit Zannovich, Stephan, apo Stiepan - ky libër historik i përkthyer nga suedishtja në shqip, doli këto ditë nga shtypi

”MOS HARRO SE NJERËZIT KANË LINDUR TË NDRYSHËM, PËR TË QENË TË LUMTUR SË BASHKU”