”E KUJTOJMË MIGJENIN”

QKSH ”Migjeni” në Borås, organizon takim poetiko-letrar me temë:

”E KUJTOJMË MIGJENIN”

TAKIMI DO TË M BAHET ME:Biblioteka e qyetit Borås

VENDI E KOHA: 12 tetor 2019 ora 11;00

DO TË JENË DY REFERUES:

NJË NË GJUHËN SHQIPE,

TJETRI NË GJUHËN SUEDEZE

PJESËMARRËS UA DHUROJMË NGA NJË EKZEMPLAR TË LIBRIT

 ”ZËRI I MËSUESIT”

 (Një libër i vogël me poezi, novela dhe foto nga jeta e Migjenit)

___________________________________________

AKC ”Migjeni organiserar poetiskt-litterärt möte i teman:

”VI KOMMER IHÅG MIGJENI”

VI PLANERAR TVÅ MINNESTAL OM MIGJENI:

EN PÅ ALBANSKA OCH

EN PÅ SVENSKA

Plats: Stadsbiblioteket Borås

Tid: 12 oktober 2019 klockan 11:00

FÖR ALLA DELTAGARE GER VI I GÅVA PO ETT EX AV BOKEN

”LÄRARENS RÖST”

(En liten bok med översätta poesier, noveller och Migjenis bilder)