Faqja jashta funksioni

Për pesë ditë me radhë faqja e jonë dhe e juaja e Qebdres Kulturore Shqiptare Migjeni ishte jashata funskioni duke iu falenderua atyre bamirësve, të cilët në cdo aspekt mundohen të shuajnë cdo gjë që ka të bëjë me gjuhën, kulturën dhe traditën shqiptare.

E falednerojmë Jetonin  për ndihmën dhe reagimin e shpejt për kthimin në funksion të faqes së Qendres Kutlurore Shqiptare "Migjeni" www.dituria.se

Tani mund të lexoni dhe informoheni me cdo gjë që ka të bëjë me kulturën, letersinë dhe aktivitetet kulturore.

Me respekt

QKSH Migjeni

Borås