Te Nderuar, Drejtues te Qendres Kulturore ,,Migjeni,,SUEDI

Te Nderuar ,Drejtues te Qendres Kulturore ,,Migjeni,,SUEDI

-------------------------------------------------------------------------------------

Une qe po ju shkruaj jam Hysen S.Dizdari, Filatelist,Autor i 4 librave ne Filatelin Shqiptare. Rastesisht diten e sotme gjeta Faeqn tuaj ne Intenet ,e cila eshte hapur qe nga 10 Mars 2007. Ju pergezoje per punen e shkelqyer te shoqates tuaj per prezantimin e librit ne gjuhen shqipe por edhe te trazhgimenise kulturore te popullit shqiptare ne Suedi . Me kete Email dua t,ju ve ne dijene se qe nga viti 2019 jam pranuar Antar i rregullte i shoqates Sudeze ne Filateli. Neser me daten 23 -25 Gusht 2019 ,ne qytetin Norvegjez ne kufi me Suedin Hapet Ekspozita Filatelike e vendeve Nordike //https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=www.nordia2019.no&data=02%7C01%7C%7Cf44fe7afb1cd45a4470a08d726df5df7%

7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637020614126694258&sdata

=t%2FgWLXqVYl2YPC4wb2PJ1GRdhalujQtI0a5KUlGIrpI%3D&reserved=0 // Adresa //Nordia 2019 Postboks 2700, St Hanshaugen N-0131 Oslo Norge / Norway Une konkuroje ne kete ekspozite me tre librat e mi ne filatelin shqiptare ne dy gjuhe Shqip-Anglisht. 1-Libri Gjergj Kastrioti Skenderbeu ne pullat shqiptare 1913-2018. 2-Nne Tereza ne pullat shqiptare 1913-2018. 3-Flora dhe Faune Detrae ne pullat Shqiptare 1913-2917. Duke patur te pa mundur ardhjen time ne Ekspoziten Nordia 2019 ,ju lutem qe po te keni mundesi Njoftoni Antaret e Shoqates tuaj ,,Migjeni,, qe kush ka mundesi te vizitoje kete ekspozite te Filatelise ,Nordike ku per here te pare ne historin e saj prezantohet Libri Filatelik Shqiptare. Duke ju Uruar pune te mbare dhe suksese Shoqates tuaj ,shpreh deshiren time per t,ju Ndihmuar pa pagese per te kompletuar Bibloteken e Shoqates tuaj me librin ne gjuhen shqipe,me qellim qe te rinjet e lindur ne Suedi te mesojne gjuhen e bukur Shqipe. Ju lutemi pranoni Konsideratat e mija te sinqerta dhe me te Larta per JU. Me Nderime I JUAJ Hysen Dizdari https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=www.

stampbooks.al&data=02%7C01%7C%7Cf44fe7afb1cd45a4470a08d726df5df7%

7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637020614126694258&

amp;sdata=gIofJO0pVq1SLYIff69%2F9pQuSrUORaIn8JSvqfObWFc%3D&reserved=

0 Email.dizdari.h@gmail.com Tirane me,22.08.2019

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bashkangjuitur po ju dergoje nje permbledhjete librave te mi. Per me shume info per librat e mi ju lutem shikoni web.tim https://eur02.safelinks.protection.outlook.com/?url=www.stampbooks.al&data=

02%7C01%7C%7Cf44fe7afb1cd45a4470a08d726df5df7%

7C84df9e7fe9f640afb435aaaaaaaaaaaa%7C1%7C0%7C637020614126704269&

Image
t