Opinione

Festivali i XII Ndërkombëtar i poezisë ”Sofrra poetike Borås 2023” nga data 3 deri ne 5 qershor 2023 në Borås të Suedisë

   Sokol Demaku

Festivali i XII Ndërkombëtar i poezisë ”Sofrra poetike Borås 2023” nga data 3 deri ne 5 qershor 2023 në Borås të Suedisë

                    Të ndryshëm por shumë të ngjashëm

                                     -një takim mes dy kulturave

Me të mirë mbërrihet ma shumë se me të keq

                                  Me të mirë mbërrihet ma shumë se me të keq

Ish kan Vejsel Obrija, vlla i Xhemajlit. Isha kan njeri i sert. Ni ditë i kish pas kap robt shum me t`sert e i rreh e i shan. E idhnohet e tarrakatet krejt shpija prej tina. Xhemajli nuk ish kan n`shpi. Kur vjen n`aksham, i sheh krejt robt ishin ba mazun, ishin prish prej qefi krejt dhe po don m`u prisë shopija. Dvet Xhemajli: