Hidajete Hasani: Poezi

Hidajete Hasani

DETi

Vala sot lëshoi zë

Qfare ka pse rënkon

Pyesin era e rëra

Qfare ju ka ngjarë

Për pak mungoi dielli

Ret lëshuan fllad

Dhe era lozte me dallgë.

Deti lajmroi nga lartë

Kujdes

Nëse dielli mungon

Unë ndihem në merakë

Tani e dini vërtet

Se qfare ju ka ngjarë

Det te ti ishum musafir

Vertet ishe nikoqir.

Image
2