Intervista

  Sokol Demaku : Mund të thoja vetmia me bënë të ndihem më mirë, shqyrtohem me veten

  Sokol Demaku

 Mund të thoja vetmia me bënë të ndihem më mirë, shqyrtohem me veten

-thotë e reja nga Ferizaj Pranvera Qerimi me profesion mësuese dhe njëherësh e aposionuar pas pozisë

                                          -bisedë me Pranvera Qerimin

KADRI TARELLI:Bisedë me Avdyl Buçpapaj Drejtor i shkollës Jopublike “Planetary” Durrës

Avdyl Buçpapaj

Drejtor i shkollës Jopublike “Planetary” Durrës

Shumë prej nesh kanë lexuar ose dëgjuar për personalitete të fushave të ndryshme dhe do të gëzoheshin po të kuvendonin me ta, t’i njihnin nga afër bashkë me mendimet që kanë për gjithçka që na rrethon.